OK Rengøring arbejder hele tiden for, at skabe et godt og velfungerende arbejdsmiljø for medarbejdere

Home » Miljø

Miljø

Miljøvenlig rengøring

OK Rengøring har i mange år arbejdet målbevidst for at blive kendt som en rengøringsvirksomhed med en grøn profil.

Vi tillægger en ansvarlig holdning til det globale miljø afgørende vægt, hvilket betyder, at vi konstant analyserer vores eget arbejde i relation til miljøbelastningen.

I samarbejde med vore leverandører har vi således udvalgt de mest miljøskånsomme rengøringsmidler og metoder, som reducerer både vand- og kemikalieforbruget i væsentlig grad.

Gennem grundig selektion har OK Rengøring således udvalgt en serie af rengøringsprodukter til daglig rengøring, som alle er er miljøvenlige og udgør mindst skade for vandløb m.m.

Sammen med enkelte specialprodukter, som primært anvendes til periodisk rengøring, opnåede vi at vores daglige
rengøringsmidler blev 100% miljøvenlige ultimo 2017.

Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler og stiller gerne vores ekspertise på dette område til rådighed for kunderne.

(Derudover leverer vi også diverse forbrugsvarer til vores kunder, herunder papirvarer, køkken og toiletartikler samt sæber)

Arbejdsmiljø

OK Rengøring arbejder hele tiden for, at skabe et godt og velfungerende arbejdsmiljø for medarbejdere. Derfor har vi også en arbejdsmiljøorganisation som består af repræsentanter fra både ledelsen og medarbejderne.

Der ligges b.la. stor vægt på, at nedbringe sygefraværet blandt medarbejderne, og forbygge ulykker der kunne opstå i forbindelse med udførelsen af arbejdet. Nærved ulykker registreres i vores arbejdsmiljøledelsesystem, som så bearbejdes af arbejdsmiljøorganisationen.

Hvert efterår foretages der en MTU (medarbejder tilfredsheds undersøgelse), hvor alle medarbejdere bliver spurgt om deres egen mening til arbejdsmiljøet i OK Rengøring. Besvarelsen bliver derefter gennemgået af ledelsen og arbejdsmiljøorganisationen, som så fokuserer på de punkter, hvor vi kan forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo